Sessioner 

Sessioner

Det finns teman som känns för sköra för att ta upp i en kurs och då kan det vara tryggare att få en privat session (behandling). Och ibland behöver vi en skräddarsydd serie av sessioner för att gå på djupet med ett tema.

Är ni osäkra på vad som passar just din/er situation bäst – kontakta mig!

Tantra för par

Tillsammans med en tredje person, i en kärleksfull och trygg atmosfär, blir det lättare att ta upp det som annars känns svårt. Ni får "verktyg" som ni kan använda hemma både i en konfliktsituation och i det intima livet.

En relation är ibland en snårig resa samtidigt som den kan ge oss oändligt mycket när vi väljer att bemöta det som "kommer upp". En resa till det mest sårbara inom oss... och allra mest ömtåligt är kanske vår sexualitet. Att älska på ett tantriskt vis är helande. Det visar vägen i relationen samtidigt som den kan förlösa gamla smärtor. Mycket av frustrationen i relationen finns där för att vi inte blivit bemötta i det djupa rum som kan öppnas när vi älskar. Under en session kan vi titta på och klargöra vad som händer i relationen just nu och vad som är mitt och vad som är min partners. Ni kan också bli guidade in i en tantrisk övning.

Rebalancing-massage

Rebalancing är en massageform som når djupt in i både muskler och känslor. Upplev den underbara känslan när kroppen återfår sin naturliga energi, spontanitet och känslomässiga kontakt. Vi arbetar långsamt och i harmoni med andningen. När de fysiska spänningarna släpper kommer ofta stillheten och en djup avslappning. Rebalancing innefattar flera olika metoder och moment, såsom bindvävsmassage, frigörande av leder, fri andning, energiläsning, kroppsanalys, kroppsmedvetenhet, integration av känslor samt meditation. Behandlingarna är djupgående och fortsätter att integreras en lång tid efter behandlingstillfället. Metoden är mycket strukturerad samtidigt som den lyssnar till varje individs specifika behov. I Rebalancing uppskattar vi kroppen som en oerhört värdefull gåva och inte som en maskin som ska fixas.

Aquafloating

Aquafloating kan hjälpa oss att slappna av till både kropp och själ. Det varma vattnet har en helande verkan och är (i sig) en invitation till en djupare avslappning. Genom mjuka, passiva rörelser kan vi stödja klienten att helt "släppa taget" och "bara vara". Många upplever det som en meditation, en stillhet de aldrig tidigare upplevt. Andra får upp känslor av att igen vara ett litet barn. Spänningar som vi kanske samlat på oss en hel livstid kan släppa och kroppen kan återfå sin rörlighet, flexibilitet och naturliga skönhet. Vi kan lära oss att ta med avslappningen vi upplevt (från) vattnet in i våra liv och komma ur vanan att forcera oss själva och kämpa mot vår omgivning.

Pulsation - Reichiansk andningsterapi

Mycket av vår kraft och energi är uppbundna i spänningar i våra muskler, outtryckta känslor och psykologiaska konflikter. Kroppen kommer ihåg. Vi tappar kontakten med vårt center, med vårt djup.

I Pulsation fördjupar vi och återfår denna kontakt genom att arbeta med kroppen, andningen, känslor och förståelse. Vi utforskar oss själva från rötterna. Med respekt närmar vi oss försiktigt "såret", känner på det, är med det och blir medvetna om vad som hände. Medvetenhet är helande. Vi skapar en förståelse för vad som hindrar oss att vara oss själva och kan lita på det naturliga flödet igen... ett flöde som går från expansion och uttryck till avslappning och stillhet. Det blir enklare att vara mer närvarande. Du kommer att känna dig mer levande.

Pranayoga

I Pranayoga har jag tagit andningsteknik och övningar från Pulsation och fört samman med yoga. Det är en långsam och kraftfull yoga där vi hinner med att känna alla förnimmelser och känslor under vägen.

Intentionen är att vi ska få en möjlighet att gå djupt in i oss själva och där återknyta kontakten med vår andning, vår kropp och det innersta centrum i oss. Pranayogan fungerar även om du är nybörjare, eller vill vara försiktig, kanske för att du har skador.

Prana betyder "andning", och syftar både på vår egen andning och en större andning där vi kan uppleva hur vi är ett med allt inom oss och allt omkring oss.